Kennel Igro´c Blogg

31. maj, 2021

Idag är vi så trötta allihop, men så roligt vi har haft det. En härlig helg på Mössebergs camping med många goa skratt, härliga hundar och människor. Det började som en återhämtningshelg för mig och slutade i en härlig blandning av människor och hundar. Något man saknat sista året. Jag fick se 8 av Collins valpar i 4 olika kullar, då kan man snacka om utvärdering! Underbart. 

Jag och hundarna fick lite kvalitetstid tillsammans och lilla Tess fick komma ut i stora världen. En perfekt helg, även om jag måste tillstå att jag inte känner mig så utvilad idag. 😉 Den hastigt påkommna värmen gjorde att jag brännde mig så det bidrar nog till tröttheten idag, Men, man blir så laddad med positiv energi så det räcker ett bra tag frammåt. 

Tack alla goa människor och hundar för en toppen helg. 

31. maj, 2021

6 fina Collinbarn, två från mej och 4 från Mia Bråve

31. maj, 2021

Igro´c Gemma di Luna, Tora

27. maj, 2021

Jo, så är det ju. Yanisin är borta och han fattas, men Tess är här och tar sakta sin egen plats i flocken. I brist på sina systrar så leker hon våldsamt med Kharma. Kharma som fyller 5 år nästa vecka, tycker att det är superkul. Jag flyttade precis på en fåtölj, där tyger hänger ner till golvet, och det är nya favorit lekplatsen. Vet inte riktigt om grannen uppskattar Tess´gälla skall, jag gör vad jag kan för att hålla nere det.  

Denna veckan ska vi ut på äventyr och bo på camping hela helgen. Efter en vår fylld med covid-19 och valpar, så behövde vi komma ifrån vardagen lite. Så, en hel helg ute i friska luften och byte av miljö kommer förhoppningsvis göra oss alla gott. Sen är det tillbaka till verkligheten igen, med jobb, koppelträning och framför allt, få ordning på trädgården efter huliganernas framfart. 

Jag önskar er alla en fin helg i det fina vädret. 

27. maj, 2021