Kennel Igro´c Blogg

29. sep, 2021

Ja, så är det verkligen, 1 oktober om två dagar. Men, vi måste ju igenom höst och vinter igen för att få komma tillbaka till vår och sommar, som jag föredrar. Vissa dagar är ju ok, när det är hög luft och klar himmel och man får gå i skogen. Det tycker både jag och hundarna.                         Tess växer och är nu inne i den "underbara"? slyngelåldern. Allt hon lärt sig har hon glömt och det är som om det studsar ping pong bollar inuti hennes huvud, fokuset varar några sekunder åt gången. Men, det är inte lätt att vara 7 mån när man är en pembroke och nyfiken på livet. 

Nästa vecka har vi en liten inofficiell utställning för Collin och Tess och eftersom senaste åren inte innehållit så många så känns det superkul att gå på utställning igen. Sen blir det väl inget innan MyDog, om nu det blir av! 

 

29. sep, 2021

Tess, hoppgurkan!

29. sep, 2021

Mor och dotter

19. aug, 2021

Ja, tyvärr är det ju så. Det känns i luften, men det är ju bara bra för hundarna att dagarna är lite svalare. Jag börjar min semester imorgon, har tänkte göra lite utflykter med hundarna.Uppleva lite ny natur och nya miljöer. Kul för både mig och hundarna. Blir två utställningar också, sen är det nog slut med det för i år. 

Tess växer och artar sig bra Lite galen, men det är bara roligt. Idag var jag i skogen med alla fem, dom fyra tjejerna och Collin. Tess sprang som en galning som vanligt och Fay hängde på. Är så tacksam för hundarna som drar ut mig på nya äventyr hela tiden. Det är lyx! 

19. aug, 2021

Evin tyckte vi skulle gå en annan väg.