9. dec, 2016

Faith and Fergus

Ja, så blev det så då. Fergus har flyttat och kvar är endast Faith. Fergus behövde komma ut i livet och det blev också lite så att Faith kom lite i skymundan. Som så många män ( sorry ) så tog Fergus snabbt över all uppmärksamhet. 🙂

Men, han har fått en underbar familj i Getinge så han är inte så långt borta. Han ska dessutom komma hit på en vecka i februari, då vi ska passa på att gå på valputställning. Det ser jag verkligen fram emot. 

Vi har varit på Hundmässan i Stockholm, jag och Eowyn. Vi hade en super trevlig hDlg, trots att Eowyn var totalt urfälld. Hon fick en utmärkt kritik på fredagen för ras specialisten Anne Indegård från Norge, och slutade som 3 bästa tik. Det var jag väldigt nöjd med. Hon ska nu få tillbaka sin päls, börja löpa och sen förhoppningsvis paras. Så, med lite tur, blir  här nya valpar i slutet av våren. 

Faith ska stanna här tills vidare. Hon är en go liten tjej, supersöt och börjar ta för sej lite mer nu när hon inte ständigt är i sin brors skugga. Duktig på att gå i koppel och komma när jag blåser i min pipa. Men det där med att kissa o bajsa ute, har inte inte riktigt koll på än. 

Har också insett att det inte blir någon Jul gran inne iår, med ungkatt och valp i huset. Lite tråkigt , då jag älskar julgranar. Men, det får vi spara till nästa år, när det kanske är lite lugnare. Ha nu en trevlig helg alla där ute i mörkret.