3. jan, 2017

Text

Ojojoj, nu har det gått en hel månad sen jag skrev sist. Det har inte varit så mycket data tid mellan alla helger, födelsedagar och jobb. Men det har varit en super fin Jul, med familj, vänner och god mat. Hela Nyår jobbade jag, men det är helt ok, då jag inte bryr mej så mycket med den helgen. 

Det pågår nu full planering inför året, och med lite tur så blir det kanske mer än en kull valpar. Det är i alla fall planen. Men det här med avel blir ju aldrig riktigt som man tänkt sej, man får bara åka med och göra det bästa möjliga av det hela. 

Åker nu till veckan upp till MyDog, men bara som åskådare och på fredagen ska jag stå i klubbens rasmonter. Nästa utställning för mej blir valputställningen i Hässleholm i februari. Som det ser ut nu, blir det mer utställningar utomlands iår med Nika. 

Lilla Faith växer och blir större och mer och mer personlig. Hon är nu 4 månader och har visat sej vara en härlig, glad och stabil liten tjej. Följer med stort intresse hennes utveckling. Lite humor är det att jag nu har tre tricolour tjejer, jag som älskar röda Pembroke. Men det kommer väl tillbaka, får vi hoppas.

Önskar alla ett underbart 2017 och att alla önskningar slår in.