17. nov, 2017

Text

Ja, valputställning blev det och syrran Doris med matte/uppfödare kom och hälsade på. Så himla roligt att se dom tillsammans. Dom är så lika framifrån att det är nästan svårt att se vem som är vem. Dom lekte hela tiden, och var nog glada att träffas. Det gick super på utställningen, Joy tog det med glans, trots att helgen varit jobbig. Hon var först på skjutbanan med Maria på lördag förmiddag, som hon klarade galant, inte ens öronen rörde sig. Sen lekte hon hela lördag kväll med Doris, och så utställning med massa hundar, människor och trängsel på söndagen. 

Hon slog sin syster med en hårsmån, dom är ju som sagt så lika, och slutade som BIR valp. Det var superkul, fasts för mig är det viktigaste när dom är små, att dom tycker dagen är ok och inte blir skrämda eller uttråkade. 

Så nu är det slut på utställningar för i år, har inte blivit många detta året. Nu ser jag fram emot MyDog, där jag nog kommer att vara på lördagen. Men innan dess är det dags för Jul och Nyår, som kommer att innehålla en hel del jobb, men jag ska se till att njuta av helgerna ändå.