14. maj, 2018

SWCK Special på Mösseberg

Jag hade en fantastisk dag på Mösseberg i lördags. Vi fick bra väder och det var många trevliga människor där. Med mig var Emmy, min dotter, och mitt barnbarn Wilda. 

Först ut var mitt barn barn Wilda som gick barn med hund, och då visade hon Kite. Han var lite okoncentrerad då han hade fått nys på någon löp tik, men Wilda gjorde ett bra jobb. Hon kom trea och var nöjd med sin prestation. Det är ju faktiskt 4:de generationen som visar Pembroke, det är lite häftigt.

Sen var det dags för pojkarna och Kite vann champion klassen och sen slutade han som 2:a bästa hane. Bra jobbat. Han är en pärla att visa, och vi har så roligt tillsammans. 

Joy gick i junior klass med sina systrar och någon mer, men denna dagen tyckte dommaren bättre om syrran Doris. Joy slutade på 3:dje plats, helt ok. Hon är ju bara en valp, och har tiden för sig. 

Nika gick hela vägen och slutade som BIM, väldigt bra gjort. Hon har inte varit ute i ringarna på ett bra tag, och det var kul att se att hon fortfarande uppskattar det. Har ju tänkt att åka runt litegran i sommar. 

Så dagen blev kanon, och sen slutade vi i min trädgård med lite bubbel och tjej flams. Helt perfekt.