4. jun, 2018

NORGE

Vi har haft en underbar helg i Norge. Var och hälsade på hos familjen Wilberg och passade på att ställa ut två dagar i rad. 

På lördagen var vi i Sandefjord på NKK´s Nordic utställning. Kite hamnade som 2:a bästa hane och tog det Norska Certet och blev därmed N CH. Yippie.

Sen var det dags för Nika. Hon tyckte absolut inte om underlaget, som var en stubb åker och faktiskt under all kritik. Så hon gick inte speciellt bra, men slutade ändå som 3:a bästa tik och ochså hon tog cert och blev N CH.

Inte dåligt på första försöket. Det var olidligt varmt, så det var skönt att återvända till Sörumsand på eftermiddagen. Där var också Märta, som skulle hämta sin underbart söta hanvalp, Indi. Vi önskar dig all lycka med den valpen Märta. 

På söndagen var det dags för NWCK´s specialutställning. Det var i en hund tränings hall, men det visade sig vara i ett växthus, så där var otroligt varmt. När vi kom ut till bilen och skulle åka hem, stog temperaturen på bilen på 39 grader.

Men, Kite gjorde bra ifrån sig och vann Ch klassen och slutade som 3 bästa hane. Nika, blev oplacerad i bästa tik klass, då domaren, Ingrid Prytz Ohm, tyckte att hon var lite lång.  Men helgen var super lyckad och vi åkte hem, varma men glada.