31. maj, 2022

Vardagar

Dagarna går och vi har ett lugnt och fint vardagsliv. Jag njuter verkligen av den sköra, spröda och ljuva gröna som är nu i början av sommaren. Hundarna drar mig ut i naturen och vi älskar det allihop, ljuden, lugnet, dom ljusa färgerna och våran kvalitets tid tillsammans. 

Av olika anledningar har jag den sista tiden tänkt mycket på gamla vänner som inte finns längre, både tvåbenta och fyrbenta. Jag har haft sån fantastisk tur och fått träffa så otroliga individer. Valpköpare som blivit vänner för livet, delar av min familj och oersättliga. Hundar som satt starka tassavtryck i hjärtat och är aldrig glömda. Att få leva med Pembroke i över 50 år och alla underbara människor som "följt med" är verkligen en ynnest. Tacksamheten att få fortsätta med det, att träffa både nya fyrfota och tvåbenta vänner är stor och jag tänker ofta på det. 

Har för tillfället tre fantastiska individer i mina pembroke, två halvsyskon som är väldigt olika och så lilla yrvädret Tess. 

Nika, 11 år, trygg, lugn, vänlig och har varit mitt stora stöd dom sista åren.                              Collin, 7 år, kom till mig för snart två år sen och får mig att le varje dag. Alltid glad och redo för skoj. Han har samma mamma som Nika, men dom är inte specielt lika till sättet, kanske lite i utseendet.                                                                                                                  Tess, 1 år, dotter till Collin och en liten hoppetossa. Alltid glad, frammåt, ivrig och har fullt av "pingpong" bollar i huvudet. Har alltså lite svårt att koncentrera sig på en sak åt gången. 

Alla tre lär mig så mycket varje dag och det är en extrem gåva att få lära sig av sina hundar.