3. jul, 2022

Borås Nordic DogShow

Igår var vi på utställning i Borås och hade en super trevlig dag, jag och hundarna. Det har alltid varit viktigast för mig att vi har roligt, tycker inte hunden det är kul, så kan det kvitta. Sen är det givetvis extra kul när det går bra, och det gjorde det igår. Collin slog till och blev BIR!! Så himla roligt, jag tycker själv att han är en magnefik hane med en otroligt utstrålning, någonting som jag är otroligt svag för. Ännu roligare är det när domaren, som igår, verkligen uppskattar hunden. Han fick otroligt mycket beröm för sin kondition både fysiskt och i pälsen, någonting som jag jobbar på dagligen. Håller alltid koll på hull och sköter pälsar efter bästa förmåga. Domaren trodde att han var 3-4 år, men han fyller faktiskt 8 nästa gång!

Tess var också med och fick excellent och kom 3 i unghundsklassen. Hon stog på ett bord för ett tag sen, som hon trodde skulle falla, och har efter det varit lite osäker på bordet. Men igår gick det så bra, så det har vi nästan tränat bort. Hon har fortfarande bråttom i ringen , och hänger lite i kopplet. Det gör ju att hon inte rör sig optimalt, så där har vi lite att jobba på. Men jag är så nöjd med henne. 

Det är så himla roligt att komma igång med utställningarna igen, träffa folk, se fina hundar och tävla igen. Nu ska jag bara jobba 4 dagar till, sen blir det semester i 4 veckor, underbart. Och jag börjar semestern med två dagar i Tvååker, superkul.