5. jul, 2022

Kurs igen!

Ja, nu var det dags för 3:dje gången hos Susanne på Bobygds Hundrehab. Jag är så imponerad av Tess, hur orädd hon är och utmanar sig själv varje gång. Vi började med att gå på dom olika stegarna som ligger mellan olika "platåer". Det handlar ju inte om att bara ta sig över, utan att med full kroppskontroll komma över genom att sätta alla fyra tassarna på stegen. Än så länge så går det bra med frambenen, men bakbenen tappar hon ibland, men det tar sig för varje gång. Vi använder inget godis alls, nästan, utan vi jobbar på vår relation. Att hon litar på mig och har förtroende för sig själv och lär sig känna sin kropp.

Sen lite balansbolls träning, en  bana med balansbollar och fast underlag. Hon tar det bra, men, som vanligt, lite för fort. Och sen fick matte lite information om Doga, som vi ska träna hemma. 

Innan vi åkte hem, så fick Nika och Collin komma ut och kolla in allt. Collin, som ju är pappa till Tess, har samma fart. Han sprang över den ena stegen och hade ingen aning vad han hade gjort. 🤪 Men, dagens överraskning. Nika såg att det låg en påse godis på andra sidan stegen, och det var stegen med väldigt smala steg, men hon skulle över. Hon gjorde det bäst, av alla tre!  Men, hon har ju ett annat temperament, lugn och sansad. Lilla gumman, hon gick två gånger, kanske med lite mer stöd av matte än vad dom andra fick. 🤩