1. aug, 2022

Värmland

Vi har varit iväg i Värmland några dagar och haft det underbart. Hyrt en liten sjöbod nere vid Frykens strand och bara varit. Så underbart. Jag och hundarna och Maria med Joy, Tess mamma.

Vi fick 3 underbara dagar där, superfint väder med lagom varmt och nära till vattnet. Skönt för både mig och hundarna att bara slappa och uppleva nya dofter, vyer och människor. Sen kom helgen med utställning båda dagarna och möjligheten att umgås med alla goa vänner, valpköpare och nya bekantskaper. Det är livskvalité.  

Både Tess och Collin är helt urfällda, och så var även många andra. Collin hade hård konkurrens bland många fina hanar, men gjorde ändå bra ifrån sig. Han vann med sin avelsklass, visserligen den enda, men en klass man kan vara stolt över. Sen blev han även BIS avelsklass, medan denna matten var på toa!!!! 🤪🤭 Tänk så tokigt det kan bli. Tack Jennica för att du räddade den situationen. 

Tess, som jag fortfarande räknar som att vi är ute och tränar, gjorde jättebra ifrån sig. Hon börjar fatta vad det är vi ska göra och vår träning ger resultat. Jag är helt övertygad om att träningen på Bobygds Hundreahab har hjälpt till att få henne mer fokuserad och i kontroll över sin kropp. Så vi ska absolut fortsätta med det, dessutom så har vi ju så roligt där. Imorgon så är det dags igen.