14. aug, 2022

Träning hos Susanne

Idag har vi varit och tränat igen på Bobygds Rehab. Jag och Tess har så himla roligt tillsammans där och hon är så duktig. Vi har varit där ganska många gånger nu, och nu börjar hon lära sig ordentligt. Hon blir mer fokuserad, får bättre kroppskontroll, tränar sin muskler och får bättre själv förtroende. Hon blir så stolt när hon klarat av något som hon tränat på länge. 

Nu hade jag tänkt att vi skulle utmana Tess och gå på dom höga höjderna. Det gick väldigt bra, hon är så duktig och hon litar på mig. Sen är det ju givetvis den långa stocken, som hon inte riktigt bemästrar än. Dom olika stegarna klarar hon ganska bra, så länge hon är fokuserad och tänker på vart hon sätter tassarna. På stocken handlar det om att gå i samma spår med tassarna, på höga höjder ska hon tänka på vart hon sätter tassarna, plus att hon är högt uppe. Väldigt bra träning av många olika anledningar. 

Annars är vi tillbaka i "verkligheten", med arbete och vardag. Det har varit en fin helg, med sommarvärme och sol vilket jag tycker är skönt. Nika däremot, tycker inte det är så skönt med värme, hon har verkligen tacklat av det sista. Hon är nu 11 1/2, och inte i bästa hälsa, så vi  njuter av varje dag vi får ha kvar Nika hos oss.