19. aug, 2022

Vardags lyx

Idag tog vi ett litet break i värmen och körde in i skogen så att hundarna kunde springa i den lilla svalka som träden ger. Ja, alltså, springa o springa!? Tess står för springet, Collin äter bara blåbär och hänger nästan inte med och Nika sätter sig så fort hon kan, med ålderns rätt. 

Tess har så mycket energi, nu har det ju varit så varmt och framför allt så kvav, så till och med Tess har varit lite låg. Men idag i skogen!!! Alltså hon älskar också blåbär, men det hade hon inte riktigt tid att plocka idag, hon bara sprang. Därav det suddiga kortet, hon står inte still en sekund. 🤪

Jag ser verkligen fram emot att det blir lite svalare så vi kan vara mer i skogen. Det ger mig lugn och harmoni och det är min absoluta återhämtningsplats. Jag bodde ju i skogen förr, och så var det lite enklare, det var bara att öppna dörren! Nu är det lite längre så för det mesta får jag ta bilen, framför allt för Nikas skull. Hon klarar inte av att gå så långt längre, men hon är den som står längst fram när hon ser att vi ska gå till bilen. 

Jag älskar att vara på utställning ochså ibland, och det ska jag vara nästa helg. Det är superkul att träffa vänner, se fina hundar och ha kul ihop med mina hundar. Men sen dröjer det nog till Växjö, jag har två väldigt urfällda hundar så vi får hitta på andra saker tillsammans.