1. sep, 2022

Lite av varje

Vi var på utställningen i Ljungskile i helgen. Meeen, Tess släppte loss alla ping pong bollar i huvudet på en gång och kunde inte stå still framför domaren!! 🤭 Att gå upp tidigt, åka ett par timmar i bilen och sen komma ut och ska stå still, funkade inte riktigt för den damen. Jag kan inte annat än att skratta åt henne. Jag har ju inte utställnings tränat så mycket, utan tycker för tillfället det är så mycket roligare att träna på Bobygds rehab. Collin fick stanna hemma. Han går för tillfället under smeknamnet Skalle Pär, han har gjort en dunder fällning och är precis tom på päls. En sån fin champion hane som Collin, ska inte visas i sämsta kondition, så han får vänta tills vi kommer till Växjö. 

Men jag fick vara med och se Tuva visa fram Red Royalty´s Gudomliga Gördis till BIM. Gördis är ägd av uppfödaren Jennica Skoglund, visad av dottern Tuva och är en av Collins fina avkommor. Han har ju fått så fina valpar med alla dom tikar han har parat, vilket är otroligt roligt. Ska skriva ett eget inlägg om det längre fram.

Idag kom även Tess´ syster Bianca och matte Emma till Bogygds rehab. Det var första gången för Bianca och hon var supermodig tycker jag och vågade utmana sig. Men jag blev inte så förvånad, jag har sett film på hur hon reagerade på sitt BPH, och det var otroligt imponerande, Har inte sett liknande reaktion sen Tess och Biancas farfar Pemcader Jenson Button gjorde sitt BPH. Otroligt modig, nyfiken och avreagerade sig omgående. När vi tränar på Bobygds rehab, så blir hundarna väldigt trötta fort, speciellt i början, som det var för Bianca och Emma. Då gäller det att kunna läsa sin hund och bryta när den signalerar att det är nog, och det gjorde Emma idag. Vi hoppas givetvis på att vi träffar Bianca och Emma där igen, om dom tyckte det var lika roligt som jag tycker.