Kennel Igro´c Blogg

29. sep, 2021

Mor och dotter

19. aug, 2021

Ja, tyvärr är det ju så. Det känns i luften, men det är ju bara bra för hundarna att dagarna är lite svalare. Jag börjar min semester imorgon, har tänkte göra lite utflykter med hundarna.Uppleva lite ny natur och nya miljöer. Kul för både mig och hundarna. Blir två utställningar också, sen är det nog slut med det för i år. 

Tess växer och artar sig bra Lite galen, men det är bara roligt. Idag var jag i skogen med alla fem, dom fyra tjejerna och Collin. Tess sprang som en galning som vanligt och Fay hängde på. Är så tacksam för hundarna som drar ut mig på nya äventyr hela tiden. Det är lyx! 

19. aug, 2021

Evin tyckte vi skulle gå en annan väg.

19. aug, 2021

Ute på tur, aldrig sur!

31. maj, 2021

Idag är vi så trötta allihop, men så roligt vi har haft det. En härlig helg på Mössebergs camping med många goa skratt, härliga hundar och människor. Det började som en återhämtningshelg för mig och slutade i en härlig blandning av människor och hundar. Något man saknat sista året. Jag fick se 8 av Collins valpar i 4 olika kullar, då kan man snacka om utvärdering! Underbart. 

Jag och hundarna fick lite kvalitetstid tillsammans och lilla Tess fick komma ut i stora världen. En perfekt helg, även om jag måste tillstå att jag inte känner mig så utvilad idag. 😉 Den hastigt påkommna värmen gjorde att jag brännde mig så det bidrar nog till tröttheten idag, Men, man blir så laddad med positiv energi så det räcker ett bra tag frammåt. 

Tack alla goa människor och hundar för en toppen helg.